Referenciák

Referencia munkáink 

Az osztrák ALPLA Kft. villamos kivitelezési munkálatait 1989-től végeztük másfél évtizeden keresztül, de a mai napig szükség esetén megkeresnek bennünket.

Az UNITECHNIK német vállalat személyes megkeresésére 1996 óta évenként 1999-ig dolgoztunk velük az ÓRIÁS SOUFTECH felni gyár beruházásán (Tatabánya, II., Búzavirág u.).

Tatabányán a holland megrendelő számára faipari gyártócsarnok teljes villamos kivitelezését végeztük, amelyre a holland urak úgy reflektáltak, mintha Hollandiában készült volna a kivitelezés.

Autószalonok világítási és erőátviteli hálózatainak, valamint álmennyezetéinek kivitelezését végeztük (SUZUKI, RENAULT, FORD, DAEWOO, SKODA, VOLKSWAGEN, OPEL).

Tatabányán az OTP, a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Hitel Bank, a Postabank, valamint Budapesten a Külker Bank, Győrben a Nemzeti Bank, illetve Tatabányán több Takarékszövetkezet ügyfélterének világítási és erőátviteli rekonstrukcióját is végeztük.

Tatabányán az egykori Gerecse munkás szálló lakóépületté történő átalakításánál a teljes villamos kivitelezést megvalósítottuk (8 szintes épület).

Budapesten a X. kerületi Önkormányzatnak a Pataki Művelődési Központ teljes álmennyezet, világítástechnika, valamint erőátviteli hálózat kivitelezését elvégeztük.

A budapesti II. kerületi Önkormányzatnak a Marcibányi téri Művelődési Központ színházterének teljes villamos felújítását kiviteleztük.

Siófokon a Város Kulturális Központjának világítási és erőátviteli hálózat teljes rekonstrukciója is a nevünkhöz fűződik.

Siófokon az Önkormányzat megrendelésére a siófoki Városi Könyvtár teljes világítási, valamint erőátviteli hálózatának rekonstrukcióját is megvalósítottuk.

Siófokon a Gyermek Könyvtár világítási hálózatának felújítását végeztük.

Siófokon a Széchenyi Általános Iskola teljes világítási és erőátviteli hálózat rekonstrukcióját kiviteleztük.

A tatabányai hatalmas Közművelődés Háza létesítmény világítástechnika, illetve álmennyezet kivitelezését végeztük.

Nagyigmándon az amerikai NYPRO – Hungary Kft. megbízására az új csarnok erőátviteli hálózatának kivitelezését is megvalósítottuk.

A Dorogon épült Bankfiók és 6 lakásos épület villamos kivitelezését is megvalósítottuk a VESZPRÉMBER Kft. megrendelésére.

Nevünkhöz fűződik a tatai Takarékszövetkezet Központi és Kirendeltségi terület komplett felújítása.

Budapesten a Besnyői úton 21 lakásos társasház villamos kivitelezését is megvalósítottuk.

A BECOM Kft. osztrák érdekeltségű cég emeleti szintjén történő beruházás komplett kivitelezését végeztük.

A dán Grundfos Kft. telephelyén világítástechnika kivitelezését, valamint villamos elosztók kivitelezését és beüzemelését is végeztük, jelenleg villamos karbantartásokat végzünk.

Több éve a dán Coloplast Hungary Kft. telephelyén 3 db óriás csarnokban gépek bontását, telepítését és lekötését végeztük villamos, illetve gépész kivitelezéssel együtt.

Az olasz EKONOBAG Kft. telephelyén villamos gépek energiaellátás kivitelezését valósítottuk meg.

A Borg Warner Kft. Oroszlány telephelyén világítástechnika átalakítását végeztük az energiatakarékosság figyelembe vételével a gyártócsarnokokban, illetve a raktárakban.A gépek áttelepítése után szerződés alapján érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatokat végzünk.

Tatabányán a SAMSUNG MAGYARORSZÁG Kft. telephelyén az irodaépületet, valamint a gyártócsarnok egy részének villamos erőátviteli és világítástechnikai hálózat kivitelezését végeztük.

A spanyol PlastiCast Hungary Kft. Nagyigmánd telephelyén erőátviteli hálózatok kiépítése és folyadék hűtők telepítését valósítottuk meg.

A tatabányai ASG Gépgyártó Kft. részére a nagy festőraktár villámvédelmi hálózatának kivitelezése, továbbá a festék tároló épület villámvédelmének megvalósítása történt.

Tokodon a német Kienle+Spiess Hungary Kft. gyártócsarnokának világítástechnikai kivitelezése is a nevünkhöz fűződik.

spanyol  MIVISA  HUNGARY  KFT-nél  Tatabányán  erőátviteli  – strukturális  hálózatok  kivitelezését  világítástechnika  javítását  valamint  villamos  biztonságtechnikai  felülvizsgálatokat  végzünk.

A karácsonyi díszkivilágítás kivitelezését is minden évben végezzük megrendelőink számára, a legnagyobb megelégedettségükre.


Munkálatainkat becsülettel,a határidők pontos betartásával
és garanciával végezzük!

Várjuk tisztelettel a régi, valamint az új megrendelőink szíves megkeresését megrendelésekkel!

Akik már megtiszteltek bizalmukkal
Budapest, Tatabánya,  Fejér megye, Komárom-Esztergom, Pest megye  lakossága és vállalkozásai

Tisztelettel:

Jávorszky Csaba
ügyvezető igazgató

 +36/ 30/937-40-69