Diszvilágítás

VILÁGÍTÁS, DÍSZVILÁGÍTÁS

A karácsonyi fények történetében 1882-re tekinthetünk vissza, mivel az első fényfüzért Edward Johnson készítette.

Az igazi elterjedése a díszítésnek 1995 után indult be, miután 1995-ben Grover Cleveland a Fehérház fenyőfáját karácsonyi égőkkel burkolta be.

Azóta a fejlődésből és a fejlettségből adódóan szinte már megszokottá vált, hogy a karácsonyi ünnep közeledtével egyre több településen, családi és tömbházaknál kialakított díszfények világítanak.

147

Lehetnek hagyományos, illetve a világítástechnikában feltörekvő LED-es világítások.

Cégünk nagy tapasztalattal, több évtizedes gyakorlattal rendelkezik a díszkivilágítás területén, városi, illetve kisebb településeken elvégzett feladatok bizonyítják.

Tatabánya város díszkivilágításának első számú úttörői voltunk a lakosság megelégedettségére.

Az udvarunk karácsonyi időszakban is izzókkal tele pompázik, amelyet nagyon sok látogató megszemlél és dicsérő szavakat mondanak róla, mintha a mesében lenne.

188

A palettán a kereskedelemben nagyon sok anyag kaphatók, a fehér és színes fényű hagyományos izzók, a ledes világítástól kezdve a mindenféle 3 dimenziós állatok, fényfüggönyök, valamint motívumok.

Több partnerrel állunk kapcsolatban, ahol a katalógusokból kiválasztott termékekből a villamossági üzletünkben választhat a tisztelt megrendelő, továbbá felszereléseket is vállalunk.

Nagyon sok családnál gyerekekkel együtt az év végi program, hogy járnak-kelnek olyan településeken, ahol a megvilágítás igényesen van megoldva és szép látványt nyújt az emberek számára.

952

Települések mellett számos épületen, intézményen láthatóak a munkáink.

149

Vállalunk a továbbiakban is önkormányzatok, magánszemélyek, cégek részére karácsonyi díszkivilágítás tervezést, kivitelezést.

167

Akik már megtiszteltek bizalmukkal
Budapest, Tatabánya,  Fejér megye, Komárom-Esztergom, Pest megye  lakossága és vállalkozásai

Ha díszvilágítással kapcsolatos feladatok megoldásában segíthetünk, kérjen ajánlatot!

Tisztelettel:

Jávorszky Csaba
ügyvezető igazgató
 +36/ 30/937-40-69