Raktár világítás

A világítás korszerűsítésével, a mai modern technológiákkal jelentős mennyiségű energia takarítható meg. Ez egyaránt igaz a raktárak és az irodahelységek világítására. is.

Raktárak és üzemcsarnokok világításának korszerűsítése

Napjainkban a raktárak világítását általában hagyományosan fém halogén lámpás csarnokvilágító lámpatestekkel oldják meg, Rendelkezésre állnak olyan korszerű T5 fénycsöves lámpatestek is, amelyekkel lényegesen kevesebb energiafelhasználással és karbantartási költséggel lehet megvalósítani a világítást.

Az energia-megtakarítás részben a T5 fénycsöves rendszerek lényegesen jobb hatásfokának, köszönhető. Ezek a lámpatestek mozgásérzékelővel is vezérelhetőek. A mozgásérzékelő pedig csak abban az esetben kapcsolja be a raktári sor világítását, ha ott munkavégzés folyik. Jelenleg a raktárépületek – és kifejezetten a magas raktárak – világítását legtöbb esetben 400W fém halogén csarnokvilágító lámpatestekkel látják el.

Egy raktárban a világítás mozgásérzékelőre kapcsolásával jelentős energia takarítható meg. A karbantartási költség csökkenése a T5 fényforrások hosszabb élettartamának, alacsonyabb árának és a kevesebb karbantartási munka igénynek köszönhető

Felmérés

A közös munka helyszíni energetikai felméréssel kezdődik, amit kedvezményesen biztosítunk vállalata számára. A felmérés során megvizsgáljuk azt, hogy hol szeretnének megtakarítást elérni, felmérjük a jelenlegi fűtési vagy világítási rendszert, a hozzájuk kapcsolódó fogyasztást, és az esetleges irányítási rendszereket. Ezután dolgozzuk ki azt a megoldást, amivel a legmagasabb energia megtakarítás érhető el. A megtérülés-számítás a kivitelezési tervek elkészítése, majd megvalósítása után beüzemeljük a kiválasztott energetikai megoldásokat.

A LED lámpatestek ugyan hatékony megoldást jelentenek, de jelenleg még nagyon magas az áruk, így ezeknek a lámpatesteknek a megtérülési ideje is nagyon hosszú. Ez a lámpatest viszont egy ideális választás lehet, mivel a LED jól tűri a hideget, és jó hatásfoka miatt kevés hőt bocsát ki.. Ezzel a megoldással  58 százalékos energia-megtakarítást elérhető.

Hogyan tudunk megtakarítást elérni?

Vállalkozásunk. már több raktárhelység világításának korszerűsítésében segédkezett.

Az ipari igényeknek megfelelően választjuk ki azokat a gyártókat és technológia szolgáltatókat, akik az ipari energia megtakarítás területén kimagasló megoldásokkal rendelkeznek.

Ipari partnereink arról tanúskodnak, hogy igényes, gondosan kivitelezett energetikai megoldásokat kínálunk a magyar gyártó vállatok számára.

Miért válasszon minket?

Az ipari energetika területén olyan műszaki megoldásokat biztosítunk gyártó szektorban működő ügyfeleink számára, amelyekre bátran vállalunk garanciát.. A fűtési költségek tekintetében és a világítás optimalizálás területén jelentős megtakarítást tudunk elérni.

A raktár világítással kapcsolatos kérdésekkel keresse minket!

Akik már megtiszteltek bizalmukkal
Budapest, Tatabánya,  Fejér megye, Komárom-Esztergom, Pest megye  lakossága És Vállalkozásai

Tisztelettel:

Jávorszky Csaba
ügyvezető igazgató
 +36/ 30/937-40-69